Bijzonderheden n.a.v. het coronavirus

Bijzonderheden n.a.v. het coronavirus 2020-03-20T09:57:08+01:00

Bijzonderheden n.a.v. het coronavirus

BELEID WINKEL BYMAARTEN
Vanaf heden blijft onze fysieke winkel tot nader order voor publiek gesloten. Wij zullen wel aanwezig zijn voor telefoon, e-mailcontact en aanvoer van producten. Voor urgente zaken kunnen wij op afspraak bezoek ontvangen, uiteraard na wederzijdse instemming.

BELEID PRODUCTEN
De aanvoer van materialen zal waar mogelijk naar voren gehaald worden, tot 4 weken voor de verwachte uitgiftedatum. Dit in samenhang met mogelijk vervroegde inspecties van legopdrachten. De voorraden van onderhoudsproducten zal opgeschaald worden waar mogelijk.

BELEID AFHALEN
Voor het afhalen van producten geeft u aan welke dag en tijdstip u komt. Wij zorgen dat u de factuur hiervoor tijdig in de e-mail heeft, zodat u de betaling vooraf per bank kunt voldoen. Wij zorgen dan dat de producten op het gevraagde tijdstip klaarstaan waarbij het volgende:
* Vloeren/ondervloeren/plinten: Alle materialen worden aan de achterzijde van onze Woodmarket klaargezet, bereikbaar door de ingang Industrielaan ter hoogte van de bushalte.
* Kleine producten: De bestelde producten worden aan de voorzijde van onze Woodmarket (hoofdingang zijde Liessentstraat) in het daarvoor bestemde rek gelegd.

BELEID INSPECTIES
Bij de inspecties dringen wij erop aan de afstand van 1,5 tot 2 meter aan te houden. Wij verwachten dat de klant de situatie oprecht/ correct aan ons doorgeeft. Bij twijfel over de veiligheid op een locatie, hebben de medewerkers de opdracht de locatie niet te betreden en pas later terug te keren nadat een nieuwe afspraak is ingepland op een onbetwist moment. Een inspectie kan altijd  doorgaan als de locatie toegankelijk is gemaakt en de inspecteur alleen de woning kan doorlopen. Aansluitend zal deze de klant daarna bellen/inlichten dat betrokkene de locatie weer gaat verlaten.

BELEID PARKETTEURS
Ten behoeve van de parketteurs verwachten wij dat deze alleen op het werk de montage verrichten, dus zonder de klant erbij of andere personen/ medewerkers van bedrijven. De extreme  maatregel richt zich ten eerste uiteraard op de gezondheid en veiligheid van onze parketteurs, maar dient ook ter waarborging van de continuïteit van de legplanning voor iedereen die een legopdracht bij ons heeft geplaatst. Bij twijfel over de veiligheid op locatie hebben de medewerkers de opdracht de locatie niet te betreden en pas later terug te keren nadat een nieuwe afspraak is ingepland op een onbetwist moment.

TIJDEN VOOR TELFONISCH-, EN MAILCONTACT
Telefoon 0413-257570
E-mail info@bymaarten.nl

Dinsdag  09.30 t/m 17.30 uur
Woensdag  09.30 t/m 17.30 uur
Donderdag  09.30 t/m 17.30 uur
Vrijdag  09.30 t/m 17.30 uur

Met de bovengenoemde regeling vertrouwen wij erop onverminderd bij te dragen aan ieders gezondheid en woonplezier. Wees alert op elkaar en denk aan uzelf en aan anderen!

Advies gesprek?
5 tips natuurlijke inrichting
Vloeren LAB ByMaarten