Hout

Hout 2019-03-20T10:56:02+01:00

In het VloerenLAB kan je zelf meekijken hoe jouw ideale,
persoonlijke houten vloer gerealiseerd wordt.

En verander je toch liever van smaak: tussendoor aanwijzingen geven mag! Benieuwd naar de verschillende bereidingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We nemen graag de persoonlijke ingrediënten met je door.

 

Meer kleurinspiratie

Waarom zou je kiezen voor een houten vloer?

Er is geen woonproduct zo natuurlijk als een houten vloer. Het zorgt voor een warme sfeer en geeft karakter aan ieder interieur, van klassiek tot modern. Dat maakt een houten vloer tijdloos. Ook letterlijk, want een houten vloer gaat lang mee, zelfs bij intensief gebruik. Vanwege dit duurzame aspect is het beslist een goede investering voor de toekomst. Daarnaast zijn houten vloeren dankzij het natuurlijke materiaal zeer eco-vriendelijk. Je kan dus wel zeggen dat het een unieke toevoeging aan je interieur is. Bijzonder ook, omdat er in ons VloerenLAB honderd en één mogelijkheden zijn om een houten vloer te personaliseren.

Zo vind je altijd een passende vloer bij jouw interieur. Of het nu gaat om de afmetingen en diktes van de planken, de kleur of bewerkingen van het hout: wij realiseren jouw ideale houten vloer in onze productielijn, terwijl je zelf ter plekke meekijkt en aanwijzingen geeft. Bovendien geven we je graag advies om zo lang mogelijk van jouw persoonlijke houten vloer te genieten. Want ook dat is een bijkomend voordeel: houten vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

afmetingen diktes

Afmetingen & diktes

Laat de lengte, breedte en dikte van jouw ideale houten vloer spreken. In ons VloerenLAB stel je zelf het formaat van de planken samen. Toch nog wat bijschaven? Dat kan! Ga jij voor subtiel smal of het optische effect van brede planken?

Kleuren

Kleuren

Van trendy lichtgrijs en wit, tot een bruine tint voor een natuurlijke uitstraling: in ons VloerenLAB zijn er meer dan honderd en één kleuren om jouw persoonlijke houten vloer te realiseren. Kom de verschillende kleurstalen bekijken en bepaal je eigen kleur.

Bewerkingen

Bewerkingen

Bezoekers van ons VloerenLAB kiezen vaak voor een matte afwerking. Hoe ziet jouw persoonlijke vloerrecept eruit? Wij bewerken het hout zodanig tot jouw ideale, persoonlijke houten vloer gerealiseerd is. Wil je meekijken met het borstelen en schuren? Geen probleem!

onderhoud hout

Onderhoud

Het juiste onderhoud is essentieel om zo lang mogelijk van jouw persoonlijke houten vloer te kunnen genieten. In onze Woodmarket vind je daarom de beste onderhoudsproducten, van lak tot reiniging. Je krijgt er persoonlijke tips en tricks van ons bij.

Plinten

Plinten

Kies het type plint dat bij je past en maak jouw ideale houten vloer compleet. De kleur wit is populair, of ga voor plinten in jouw zelfgekozen vloerkleur. Hoog, laag, massief of met ruimte om kabels weg te werken: wij realiseren het voor je.

Luchtbevochtiging

Luchtbevochtiging

Natuurlijk wil je zuinig zijn op jouw persoonlijke houten vloer. Een luchtbevochtiger houdt de luchtvochtigheid in balans. Daarmee voorkom je dat jouw houten vloer gaat krimpen, vooral in de wintermaanden. Wij hebben verschillende modellen in huis en geven je graag advies.

deurmatten

Deurmatten

Houd vuil buiten de deur met een mooie deurmat van kwalitatieve en natuurlijke materialen. Een ideale verlenging van jouw persoonlijke houten vloer! Bij ons kan je een deurmat op maat laten maken en natuurlijk even uitproberen.

Vloeren combineren

Vloeren combineren

Waarom zou je kiezen voor één houten vloer als je ook de verschillende ruimtes in je huis kan benadrukken? Wij adviseren je graag over de mogelijkheid van het combineren van (houten) vloeren, met behoud van een natuurlijke overloop en uitstraling.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Wanneer je jouw ideale houten vloer hebt samengesteld, wil je er misschien wel het liefst met je sokken overheen kunnen lopen zonder koude voeten te krijgen. Dan behoort vloerverwarming zeker tot de mogelijkheden. Laat je door ons informeren!

Legmogelijkheden

Advies gesprek?
Vloeren LAB ByMaarten
5 tips natuurlijke inrichting