Laminaat

Laminaat 2022-12-09T09:47:19+01:00

Ontdek de LaminaatStudio van ByMaarten

In onze LaminaatStudio vind je een uitgebreide collectie laminaatvloeren van de merken Quick-Step, Douwes Dekker en Meister. Met deze merkvloeren haal je kwalitatief hoog en duurzaam laminaat in huis. Je ontdekt het zelf in onze studio: het lijkt wel echt hout!

Dus ben je op zoek naar een ideale maar betaalbare vloer, in een aantrekkelijk design en met oog voor de laatste trends? Kom dan langs in onze LaminaatStudio. We horen graag wat je wensen zijn.

Waarom zou je kiezen voor een laminaatvloer?

Laminaat is niet voor niets de meest verkochte harde vloerbedekking. De gelaagde vloeren van houtvezels zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt omdat het ‘gezicht’ van laminaat, het decorpapier, technisch steeds mooier bedrukt kan worden met authentieke en natuurgetrouwe (hout)designs. Daarnaast heeft laminaat weinig aandacht nodig: de robuuste planken zijn eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk te reinigen. Tevens zorgt de krasbestendige toplaag van melaminehars ervoor dat een laminaatvloer wel tegen een stootje kan. De belastbaarheid van laminaat is daarom zeer hoog; perfect voor het dagelijks leven.

Ook uit creatief oogpunt is het een goed idee om een laminaatvloer te overwegen. Je hebt in onze LaminaatStudio namelijk de keuze uit vele aantrekkelijke en trendy designs, van merken die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast kan je uit een breed kleurenpalet en verschillende plankafmetingen kiezen. En het grootste voordeel van dit alles: laminaat kost ongeveer de helft van een gemiddelde houten vloer. Een voordeliger alternatief dus, gemakkelijk in gebruik én met de karakteristieke uitstraling van een echte houten vloer.

merkvloeren laminaat

Merkvloeren

Quick-Step, Douwes Dekker en Meister staan bekend om hun kwalitatief hoge en duurzame laminaatvloeren. Ontdek de laatste trends in onze LaminaatStudio. Verwonder je over de vele moderne en traditionele designs die aanvoelen als echt hout. Jouw ideale vloer zit er zeker tussen!

afmetingen diktes laminaat

Afmetingen & diktes

In onze LaminaatStudio heb je naast een breed kleurenpalet ook de keuze uit verschillende plankafmetingen. Ga je voor extra lange planken tot twee meter of zoek je het juist liever in de breedte? Je vindt gegarandeerd de vloertrend die bij je past.

onderhoud laminaat

Onderhoud

Een laminaatvloer vergt nauwelijks onderhoud: het zal je weinig moeite kosten om jouw vloer schoon en netjes te houden. Voor die momenten dat je jouw laminaatvloer toch wilt laten glimmen hebben wij de juiste onderhoudsproducten voor je, van microvezeldoek tot professioneel schoonmaakmiddel.

laminaat deurmatten

Deurmatten

Jouw ideale laminaatvloer combineren met een mooie en praktische deurmat van kwalitatief en natuurlijk materiaal? Vraag bij ons naar de mogelijkheid om een verzonken deurmat te integreren in een laminaatvloer. Zo weet je zeker dat jouw laminaat niet onnodig vuil wordt.

laminaat plinten

Plinten

Zowel Quick-Step, Douwes Dekker als Meister hebben hoogwaardige plinten in hun assortiment om jouw ideale laminaatvloer helemaal af te maken. In onze LaminaatStudio laten we graag de verschillende afwerkingen aan je zien. Kleur, vorm… aan jou de keuze!

laminaat vloerverwarming

Vloerverwarming

Laminaat en vloerverwarming, kan dat? Wanneer je jouw vloer ‘zwevend’ plaatst en de juiste ondervloer kiest, is een laminaatvloer zeker geschikt voor vloerverwarming. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. We helpen je graag aan warme voeten.

Advies gesprek?
Vloeren LAB ByMaarten
5 tips natuurlijke inrichting