Bymaarten

/Bymaarten
Bymaarten 2021-11-30T12:15:42+01:00

“De koffie staat
altijd voor je klaar”

kopje koffie ByMaarten

Samen met familie of vrienden uitgebreid tafelen of inspiratie opdoen met wat je het liefste doet: dat is het ultieme weekendgevoel. Daarom kan je ook elke zaterdag in onze Woodmarket terecht. Op afspraak is onze Woodmarket geopend om jouw persoonlijke vloerrecept te bereiden. Of maak kennis met de recepten van het huis! We nemen graag samen met jou de ingrediënten van jouw ideale vloer door, onder het genot van een kop koffie. Maak alvast vrijblijvend een afspraak. Je bent van harte welkom!

Maarten Veld

Bezoek onze bijzonder
sfeerrijke locatie in Uden!

Onze Woodmarket is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Industrielaan 8 in Uden. De locatie kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1948. Als onderkomen van onder andere de Tilburgse Garenfabriek en Philips is het altijd een belangrijke plek voor de industrie geweest.

Wij hebben het monumentale pand gerenoveerd en hersteld in haar oude pracht. In deze in daglicht overgoten ambiance realiseren we samen jouw ideale vloer. Bezoek onze Woodmarket en geniet van de unieke industriële sfeer!

Ook ByMaarten: trappen op maat

Er is niets mooiers dan een huis waarin de vloer en trap in elkaar overlopen. Wil je jouw trap van een andere jas voorzien? Ook voor traprenovaties ben je bij onze Woodmarket aan het juiste adres. Welke uitstraling je ook in gedachten hebt, wij gaan ermee aan de slag!

Altijd vakkundig gelegd

Je hebt jouw ideale vloer gevonden. En nu? Wellicht kijk je op tegen het leggen ervan. Niet nodig! Wij geven je graag advies. Tevens is er de mogelijkheid om de vloer door ons te laten leggen. Dit doen wij vakkundig en met passie. Het gaat tenslotte om jouw droomvloer!

trappen op maat
traptreden op maat
houten vloer vakkundig gelegd
houten vloer vakkundig op maat

Garantie

Voor de bezoekers van onze Woodmarket selecteren we het beste hout en verkopen we alleen laminaat- en PVC-collecties van hoogwaardige merken. We vinden het belangrijk dat de vloeren aan hoge voorwaarden voldoen. Op alle vloeren heb je wettelijke garantie en fabrieksgarantie. Je krijgt bij aankoop van jouw ideale vloer belangrijke aanwijzingen en aandachtspunten van ons zodat je garantie gegarandeerd blijft.

Klantbeoordelingen

Heb je bij ons jouw ideale vloer gekocht, dan horen we graag je ervaringen. Vertel ons wat je goed en wellicht minder goed vond. En ben je heel blij met je nieuwe vloer, stuur ons dan een foto. Vinden we leuk!

Advies gesprek?
Vloeren LAB ByMaarten
5 tips natuurlijke inrichting