PVC

PVC 2022-12-09T09:46:34+01:00

Nieuw! PVC Atelier van ByMaarten

We merken dat steeds meer bezoekers van onze Woodmarket op zoek zijn naar de karakteristieke uitstraling van hout in combinatie met de voordelen van kunststof. Daarom kan je in ons nieuwe PVC Atelier terecht voor trendy PVC vloeren met hout-, steen- of betonlook.

Laat je verrassen door de luxe vinylvloeren van kwalitatief hoogwaardige merken als Vivafloors en Therdex. We laten je graag de nieuwste trends zien én ter plekke voelen! Welke stijl past bij jou?

Waarom zou je kiezen voor een PVC vloer?

Met een PVC vloer sla je twee vliegen in één klap: je geniet van de natuurlijke en karakteristieke uitstraling van hout of natuursteen en tegelijkertijd van de voordelen van de nieuwste vinyltechnologie. PVC vloeren zijn vervaardigd van kunststof, maar hun reliëftextuur weerspiegelt de natuur: het lijkt wel alsof je de houtnerf kan voelen. Geen plank is echter hetzelfde; iedere PVC vloer is daardoor uniek. Dit komt mede door de kunststofbasis die ijzersterk, slijtvast en daardoor duurzaam is. Ideaal ook voor vloerverwarming of bijvoorbeeld de bekleding van de badkamer.

Het vinyl is namelijk waterafstotend en gemakkelijk te reinigen. Nog meer voordelen: een PVC vloer voelt altijd aangenaam warm aan en dempt geluid. Tevens is het eenvoudig te leggen door middel van een lijm- of clicksysteem. In welk patroon je ook wil. De eindeloze creatieve mogelijkheden zijn in ons PVC Atelier te ontdekken. Je hebt de keuze uit vele hoogwaardige merkvloeren met trendy designs. Van de groeven en knopen van de houtlook, tot de natuurlijke effecten van steen en het robuuste uiterlijk van beton. En dat voor een betaalbare prijs.

pvc merken

Merkvloeren

Met de hoogwaardige PVC vloeren van Vivafloors en Therdex haal je een stukje innovatie in huis. De uitgebreide collecties in ons PVC Atelier zijn zo ontworpen dat de unieke patronen en texturen natuurgetrouw aanvoelen. Ga jij voor de hout-, steen- of toch de betonlook?

afmetingen diktes laminaat

Afmetingen & diktes

In ons PVC Atelier maak je kennis met de nieuwste trends op vloergebied. Heb je een bepaalde plankafmeting in gedachten? Dat komt goed uit, want het aanbod aan formaten is groot. Ook zijn er met PVC talloze creatieve legpatronen mogelijk.

onderhoud pvc

Onderhoud

Een groot voordeel van PVC is de gemakkelijke reiniging en het vuil- en waterafstotend vermogen. Toch wil je jouw ideale vloer vast optimaal in conditie houden met een starters kit of intensieve cleaner. Wij hebben het op voorraad en geven je graag tips mee.

laminaat deurmatten

Deurmatten

Is jouw ideale PVC vloer pas compleet met een mooie en praktische deurmat? Geen probleem! Een verzonken deurmat behoort zeker tot de mogelijkheden. Vraag er even naar en we maken het graag voor je in orde.

laminaat plinten

Plinten

Standaard-, plak- of schilderplinten: zowel Vivafloors als Therdex hebben hoogwaardige plinten in hun assortiment om jouw ideale PVC vloer mooi af te werken. Ga voor kwalitatieve en unieke verbindingen tussen muur en vloer en laat je inspireren in ons PVC Atelier!

pvc vloerverwarming

Vloerverwarming

Een PVC vloer leent zich uitstekend voor vloerverwarming, omdat het de omgevingstemperatuur opneemt. Daardoor voelen PVC vloeren standaard warm en comfortabel aan. Koude voeten zijn zo verleden tijd. Informeer in ons PVC Atelier naar de voorwaarden.

Advies gesprek?
Vloeren LAB ByMaarten
5 tips natuurlijke inrichting